Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ



Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε ωστόσο όσοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να βρουν ομάδα και είναι ελεύθεροι από 30/6 μπορούν να συμφωνήσουν με οποιοδήποτε σύλλογο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα τους βρίσκονται και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν αν ενισχύσουν ομάδες από την Super League

Eνας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο αμυντικός χαφ Ολιβιέ Καπό που έμεινε ελεύθερος από την Γουίγκαν και στο παρελθόν είχε απασχολήσει ελληνικές ομάδες. Ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν τον βοηθάνε για να βρει ομάδα μέχρι τις 10/9.

Ο 31χρονος Γιλντιράι Μπαστούρκ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση με τον Τούρκο χαφ να μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν. Η ποιότητα και η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη ωστόσο τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

ο Ρομπέρ Πιρές ο οποίος στα 36 του χρόνια αποχώρησε από την Βιγιαρεάλ, βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα του MLS ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα χωρίς ομάδα.
Στην Γερμανία ο τερματοφύλακας Ρένζινγκ δεν θα ήταν κακή περίπτωση για καμία ελληνική ομάδα καθώς είναι μόλις 26 ετών.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας βρισκόταν στην Μπαγερν Μονάχου από το 2000 και για μεγάλο χρονικό διάστημα αντικατέστησε τον Όλιβερ Καν. Σίγουρα η εμπειρία του από την Bundesliga θα ήταν χρήσιμη για κάθε ελληνική ομάδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην θέση «1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: