Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Τα νέα χαρακτηριστικά του Pro - evolution soccer 2011


- Απόλυτος έλεγχος: Ο έλεγχος 360 μοιρών για τους παίκτες έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο. Τώρα θα έχετε πλήρη έλεγχο σε πάσες, σουτ, κεφαλιές, πλάγια και προωθημένες μπαλιές. Θα μπορείτε να πασάρετε στον κενό χώρο με μεγαλύτερη ελευθερία. Θα πρέπει όμως να ζυγίζετε καλύτερα τις πάσες σας σε συγχρονισμό με τις κούρσες στον κενό χώρο από τους συμπαίκτες σας (για να εκμεταλλευτείτε την κίνησή τους).
- Αντοχή στο σουτ: Η μπάρα ένδειξης αντοχής στο σουτ (Shot Stamina) θα καθορίζει βάση του επιπέδου φυσικής κατάστασης, πόσο δυνατά θα μπορεί να σουτάρει ένας παίκτης. Αν για παράδειγμα προηγουμένως έχετε τρέξει αρκετά χιλιόμετρα, τότε αυτό θα επηρεάσει τις πάσες, τα σουτ και την ταχύτητά σας.
Νέα τεχνητή νοημοσύνη αμυντικών: Οι αμυντικοί πλέον θα κρατουν τις θέσεις τους καλύτερα και θα πηγαίνουν καθυστερημένοι στην μπάλα, όταν αυτή μπαίνει στην περιοχή τους. Θα κλείνουν από μόνοι τους τους αντίπαλους επιθετικούς, πιέζοντάς τους διαρκώς.
- Animations και Physics: Τα animations των παικτών έχουν δουλευτεί από την αρχή, κάτι που άλλωστε είναι εδώ και χρόνια απαίτηση όλων των οπαδών της σειράς. Ακόμα και σε φάση ακινησίας, οι ποδοσφαιριστές θα συμπεριφέρονται πολύ πιο φυσικά από ποτέ. Στα physics των κινήσεών τους και ιδιαίτερα στις συγκρούσεις και στο μπλοκάρισμα μπάλας απ' τους τερματοφύλακες, υπάρχουν σαφείς βελτιώσεις, ενώ θα υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από εναλλακτικά τάκλιν.
- Ταχύτητα παιχνιδιού: Το νέο στυλ χειρισμού θα αυξήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς με τις προωθημένες πάσες και τα ένα-δύο θα βγαίνουν περισσότερες αντεπιθέσεις, άρα θα βοηθιέται το γρήγορο ποδόσφαιρο. Θα μπορείτε όμως ασφαλώς να "παγώσετε" το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας αργές πάσες. Τα πάντα λοιπόν θα εξαρτώνται από εσάς.
- Έλεγχος στους τερματοφύλακες: Στα πλαίσια της απόλυτης ελευθερίας κινήσεων, αυτή τη φορά θα έχετε μεγαλυτερο έλεγχο του τερματοφύλακά σας. Θα μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τις εξόδους, τις αποκρούσεις, το ελεύθερο και το βολέ προς συγκεκριμένους παίκτες, κι έτσι να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε αντίστοιχα τον ρυθμό του παιχνιδιού.
- Σχεδιασμός προσώπων: Στο PES 2011 η Konami υπόσχεται ότι θα κάνει άλλο ένα βήμα παραπάνω στα γραφικά. Τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών έχουν δουλευτεί ακόμη περισσότερο, ενώ θα υπάρχουν 1000 νέα animations τα οποία τραβήχτηκαν σε πάνω από 100 ώρες motion-capturing. Οι κούρσες, οι στροφές, τα τάκλιν, η αλληλεπίδραση μεταξύ παικτών και γενικά οποιαδήποτε κίνηση στον αγωνιστικό χώρο, αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτερα. Έχει δουλευτεί ακόμα και ο τρόπος που οι παίκτες επιταχύνουν ή επιβραδύνουν.
- Τακτικές και Στρατηγική: Με το νέο σύστημα drag & drop, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας πολύ πιο γρήγορα, τόσο στα βασικά μενού τακτικών, όσο και στις αλλαγές σας την ώρα του παιχνιδιού.
- Προσοποιήσεις: Με τα κατάλληλα κουμπιά, οι προσποιήσεις παικτών θα είναι πλέον καλύτερα προσβάσιμες για χρήση.
- Master League Online: Το Master League θα γίνει για πρώτη φορά online! Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να παίξετε μαζί με άλλους παίκτες σε online πρωταθλήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε σύντομα. πηγη www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: